Anasayfa



Türkiye’deki TEK Yetkili Hollanda Vize Merkezi ® ile  Güvenli ve Sorunsuz Başvuru Yapın;

Hollanda Vizesi Başvurunuzda Bizimle Bir Adım Öndesiniz !

Hemen Arayın !
0 212 909 30 70 pbx

animated-netherland-flag-2

Hollanda Vize işlemleri ve Hollanda Vizesi Danışmanlığı konularında 7 yıllık deneyimi ile tüm Türkiye’ye hitap eden Hollanda vizesi merkezimiz, kalite prensipleri ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde siz müşterilerimize profesyonel hizmetler sunmaya ilk günkü heyecanı ile devam etmektedir.

Türkiye’deki TEK Yetkili Hollanda Vize Merkezi ® ile  Güvenli ve Sorunsuz Başvuru Yapmak için Hemen Arayın !
0 212 909 30 70

Hakkımızda Bilgi Almak için Aşağıdaki Videoyu Mutlaka İzleyin !

Formalitelerle Uğraşmayın , Vize işlemlerinizi biz zamanında halledelim

Sizde seyahat etmenin zevkini çıkartın

Hollanda Vize Merkezi yetkilileri konsoloslukta siz değerli müşterimize vakit kaybı yaratan birçok formalite işlemden sizi kurtararak tüm bu işlemleri GÜVENLE yapmaktadır.

 Hollanda vizesi red nedenlerini videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz;

Özel seçilmiş, güler yüzlü, yetişmiş ve tamamı üniversite mezunu vize ve eğitim danışmanları kadromuzdan oluşan ekibimiz gelebilecek her türlü vize konusunda sorularınıza en kısa zamanda, en doğru cevabı verecek, sizleri bu önemli konuda bilgilendirme görevini layıkiyle yerine getirecektir. Vize deneyiminizin stres düzeyini düşürmek, sizi işinizden mümkün olduğunca alıkoymadan işlemlerinizi tamamlamak, dosyanızı eksiksiz hazırlamak ve vize görüşmesinde doğabilecek sorunları oluşmadan elemine etmek asli görevlerimiz arasındadır.

Hollanda Vizesi Kaç Günde Çıkar ?

Vize başvurusu gerçekleştirecek bireylerin aklına ilk gelen sorulardan biriside; “Hollanda vizesi kaç günde çıkar ?” sorusudur. Bu soruya verilebilecek net bir yanıt ne yazık ki yoktur.

Ancak net bir yanıt değil, ortalama bir süre vermek mümkündür. Bu ortalama süre 1-3 hafta arasında değişiklik göstermektedir.

Bu süre yaz aylarında biraz daha uzayabilir. Bu yüzden vize başvurusu gerçekleştirirken seyahatinizden en az 1 ay öncesinden gerçekleştirmelisiniz.

 

Hollanda Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Şirket Ortakları – Tüccar ve Sanayiciler

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Şirket antetli kağıdına – kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)

  5. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)

  6. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

  7. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

  8. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  9. Tapu fotokopileri (Var ise)

  10. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  11. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  12. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  13. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / SSK’ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim 

  3. Şirket antetli kağıdına – kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)

  5. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)

  6. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

  7. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

  8. SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir.)

  9. Maaş Bordrosu (son 3 ay)

  10. SSK’ lı Hizmet Dökümü

  11. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  12. Tapu fotokopileri (Var ise)

  13. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  14. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  15. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  16. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  17. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Şirket antetli kağıdına – kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Firma sahibinin imza Beyannamesi fotokopisi

  5. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası – son 3 ay tarihli)

  6. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

  7. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

  8. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  9. Tapu fotokopileri (Var ise)

  10. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  11. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  12. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  13. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  14. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri-Mühendisler

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Şirket antetli kağıdına – kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Büyükelçiliğine hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. İmza Beyannamesi fotokopisi (Şirket ise imza sirküleri)

  5. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu odadan ve son 3 ay tarihli)

    AVUKATLAR———————- BARO’DAN
    DOKTORLAR———————- TABİPLER ODASINDAN
    ECZACILAR———————— ECZACILAR ODASINDAN
    DİŞ HEKİMLERİ——————- DİŞ HEKİMLERİ ODASINDAN
    MİM. VE MÜHENDİSLER——— MİM. VE MÜH.ODASINDAN

    belge almalıdırlar.

  6. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

  7. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

  8. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  9. Tapu fotokopileri (Var ise)

  10. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  11. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  12. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  13. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  14. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Bağlı bulunduğu makamdan Orjinal görev yazısı

  5. Resmi kurum görev kimlik kartının önlü-arkalı fotokopisi

  6. Maaş bordrosu (Son 3 ay)

  7. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  8. Tapu fotokopileri (Var ise)

  9. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  10. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  11. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  12. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  13. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

 Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Emekliler

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Emeklilik cüzdanının veya kartının fotokopisi

  5. Emeklilik maaşı aldığı banka kartı ve/veya banka cüzdanının fotokopisi (Aldığı net maaş miktarını gösteriyor olmalı)

  6. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  7. Tapu fotokopileri (Var ise)

  8. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  9. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  10. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  11. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  12. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Ev Hanımları

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Eşine ait iş evrakları

  5. Tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağını belirten Büyükelçiliği hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  6. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  7. Tapu fotokopileri (Var ise)

  8. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  9. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  10. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada bu bilgilerin hepsini içeren Nüfus dairesinden alınmış yeni tarihli Nüfus Kayıt örneği istenmektedir.

  11. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  12. Seyahat sağlık sigortası poliçesi

Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler
Turistik Vize / Öğrenciler

  1. Vize Başvuru Formu (tarafımızca doldurulacaktır)

  2. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet 35×45 mm ebatlarında Biometrik resim.

  3. Ebeveynler tarafından imzalı İLGİLİ MAKAMA hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

  4. Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

  5. Muvafakatname; Konsolosluk tek başına yada Anne – Babadan herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için, noter onaylı Orjinal muvafakatname istemektedir.

  6. Ebeveyn’lere ait iş evrakları

  7. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) ve var ise Yurt dışında geçerli Kredi kartı extresinin fotokopisi.

  8. Tapu fotokopileri (Var ise)

  9. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

  10. T.C Kimlik numarası yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi

  11. Konfirmeli otel (Tur Programı) ve Uçak rezervasyonu

  12.  Seyahat sağlık sigortası poliçesi